www.ideemachine.nl (Robots&Zo)
                                                                                                 


663638

bezoekersaantallen gestart in 2013

Robots... the future is ours.

(2456, just before the first Robot-war)


 


In verband met publicatie van mijn Science Fiction E-boeken TARA - VONNIE en R-PHOENIX (leeftijd 14+ samen goed voor 124 hoofdstukken) en SK1TTEL kinder E-boek (leeftijd boek 10+) bestaat slechts mijn blog nog op deze site.

Mijn E-boeken zijn voor een redelijke prijs te koop op BOL.com en op KOBO.com

(Skittel publicatie; medio oktober 2021).

DE TARA-SAGE

Let op; De Tara-Sage begint rustig en vriendelijk, maar verloopt via complexe omstandigheden naar een avontuur vol hightech, horror en explosief geweld.

1. De Stille Tuin, 2. Rotopia x Utopia en 3. Morgenster ; In deze 3 delen volgen we twee Robots (Tim en Tara), die leven in een volledig en 'goed' werkende Mens-Robot-maatschappij (De Metropool). Beiden treffen elkaar en hun samenwerking leidt tot een vorm van menselijke vriendschap. Het is Tara, de meest geavanceerde Robot op Aarde, die Tim, een eenvoudige werk-Robot, meeneemt op een ongekend avontuur. Wat er verder met hen gebeurt is te benoemen als een rollercoaster-mix van ongeloof, gevaar, waanzin en een ultieme oplossing.  (de 3 delen zijn samengevoegd tot één e-book; TARA)

4. De Puls, 5. De weg naar Rotopia en 6. Eri-Lene Deze 3 delen betreffen een vervolg op TARA. We bevinden ons nu in een andere Metropool (Krash-city) en ontmoeten ook daar een bijzonder tweetal; Skype en Vonnie, twee geavanceerde Real-borgs (zeer mens-gelijkende Robots). Ook zij beleven een persoonlijk avontuur, maar niet was voorzien dat Tara ook hier een grote rol zou spelen.  (deze 3 delen zijn samengevoegd tot één e-book; VONNIE)

7. R-Phoenix Dit verhaal betreft een vervolg op TARA en VONNIE. De mensheid heeft - na ernstige incidenten - besloten dat alle geavanceerde Robots moeten worden vernietigd. (Dit e-book is het einde van de Tara-sage)


Overige boeken in ontwikkeling


8 Skittel (SK-1-TT-EL) Een Robot moet zichzelf opvoeden. (parodie op Pinokkio). Ook Tara speelt een kleine rol in dit boek. (Gereed zomer/najaar 2021 en wordt een zelf geïllustreerd kinderboek). Manuscript begin juli 2021 ingeleverd bij diverse uitgevers. 

Deel 2 - Skittel en zijn vriendjes is ook al in ontwikkeling. (Skittel moet Tara spreken, maar die is op de Maan! Dat wordt een bijzondere reis.)

9. Minox, ofwel, de reis om Teegarden B in tachtig dagen. (ook mee bezig) Het is het jaar 2873 (1000 jaar na het boek van Jules Verne), de oude wereld zoals we die kenden is ingestort, een mogelijke nieuwe wereld,; Exo-Planeet Teegarden B, lijkt noodzakelijker voor de mensheid dan ooit. Sir Rumpfeld gaat met Heer Budenbrock een kostbare weddenschap aan. Hun persoonlijke Robots moeten de Exo-Planeet rond reizen en wel binnen 80 dagen en verslag doen van de (on)mogelijkheden voor de mens op die planeet. Slechts één - zo is de verwachting - zal terugkeren. Zal MINOX, een Britse Realborg het halen? Of zal haar sluwe ongenadige tegenspeler, de Duitse vecht-Robot RAW slagen?

10. Robot-o-Logie. Betreft mijn 1e e-boek van de Serie Robots&Zo. Het is geen verhaal, maar een diepte-analyse van de Robot-wetten, ter voorbereiding op de Tara-Sage. (Te koop op Bol voor maar 1,99 euro.)

11. De Kubus. (spannend SF-verhaal in de wachtrij)

12. De Opdracht. (kinderboek 12+ in de wachtrij)


Ik ben geïnteresseerd in Sciencefiction/Fantasy, kinderboeken, kwantummechanica, kiezelstenen, Atlantis, archaïsche historie, Theosofische bespiegelingen en Tarot. Helaas heb ik chronische PTSS/angststoornissen en daarom lukt het me absoluut niet om een (normaal) sociaal leven te voeren. 

Contact; alleen via  mailadres; Ronnievandepas@gmail.com.

 

BLOG - PAS OP - Tweezijdig kartelmes, snijdt diep.


Terug naar overzicht

10-06-2021

Vaccin chip

Enkele slimmeriken denken, nee weten zeker, dat het vaccin tegen Covid-19 begiftigd is met een chip. Duidelijk bedoelt ten behoeve van de Illuminatie.

Nou, ten eerste; Het is idioot om zo te denken, omdat alle vaccins door verschillende landen en bedrijven worden gemaakt. Wat de illuminatie betreft - de gedachte erachter - zou een mega-operatie zijn op logistiek gebied zonder dat de bedoeling wordt verraden. Een onmogelijkheid.

Maar... zou een dergelijke chip niet voordelig zijn voor de mensheid? Anders gezegd; moet je wel hiertegen zijn? Ik bedoel, stel dat iedere volwassene een chip heeft waarmee hij/zij kan worden gevolgd. Wat zijn de voor en nadelen.
Ik begin met de nadelen.

1. Je raakt je privacy kwijt.
2. Je weet niet wie jou controleert
3. Er kan mogelijk worden gemanipuleerd met de gegevens.

Voordelen
1. Je echtgenote weet waar je bent - en andersom.
2. Er zullen minder - veel minder - misdrijven worden gepleegd, behalve misdrijven waar je niet fysiek bij aanwezig hoeft te zijn.
3. Als je verdwaalt, kan je worden gevonden.

In de SF komen beide versies naar voren. De totalitaire elite die de meute gecontroleerd en daarmee zijn voordeel doet. Maar ook de rust die het geeft in de wetenschap dat je niet meer kan worden belaagd door zedendelinquenten.

Ik ben voor de tussenvorm. Afname van DNA van elke persoon boven de 10 jaar. Dit om zeden misdrijven en geweldsmisdrijven te verminderen. Je hebt dan louter te vrezen voor ellende als je een misdrijf hebt gepleegd. Uiteraard gaat het ten koste van de integriteit van het lichaam, maar ik vind de voordelen groter. Let wel; in sommige landen wordt nu al verplicht DNA afgenomen - een wattenstaafje tegen het wangslijm - bij - indicaties - dat je betrokken bent (slachtoffer, getuige, dader) bij een geweldsmisdrijf of een misdrijf waarbij DNA een bewijs zou kunnen leveren. Mijn visie is dat we uiteindelijk die kant op gaan (na het uitsterven van linkse kabinetten, dus na een jaar of 12 ). Ik voorspel dat rechtse kabinetten dan de overhand zullen hebben, omdat de criminaliteit stijgt naar mate er meer vreemdelingen in ons land verblijven. Sorry... dit klopt gewoon, kijk maar naar de cijfers uit Zweden qua criminaliteit onder mensen met een migratie-achtergrond.
Omdat de horde verschoppelingen uit Afrika niet kan worden gestopt (ik zou hetzelfde doen), zullen rechtse kabinetten in Europa, maatregelen gaan nemen. Denemarken is een voorbeeld, door aan te geven dat alleen buiten de EU een asielaanvraag kan worden ingediend. Het is de eerste stap.

Hoe dan ook. Met Wilders krijgt Nederland nimmer een rechts kabinet, dus die moet eerst weg (Baudet trouwens ook, veel te radicaal). Ik pleit voor JA21, hoe groter deze wordt, des te sneller een rechts kabinet. (tip voor diegenen, die snel een rechts kabinet wensen).

Racisme? Nazi? Fascist? Nee, absoluut niet... ik ben alleen realistisch negatief ingesteld.Terug naar overzicht


 

 

  

 

 

E-mailen
Map
Info