www.ideemachine.nl (Robots&Zo)
                                                                                                 


656962

bezoekersaantallen gestart in 2013

Robots... the future is ours.

(2456, just before the first Robot-war)


 


In verband met publicatie van mijn e-boeken TARA - VONNIE en R-PHOENIX (samen goed voor 124 hoofdstukken) en mogelijk SK1TTEL (kinderboek - 9-10+ - 34 hoofdstukken) is alles behalve mijn blog en het SF-onderdeel Aenea (te vinden bij losse ideeën) afgeschermd.

Mijn E-boeken zijn te koop op BOL.com en op KOBO.com.


DE TARA-SAGE

Let op; De Tara-Sage begint rustig en vriendelijk, maar verloopt via complexe omstandigheden naar een avontuur vol hightech, horror en explosief geweld - 12+.

1. De Stille Tuin, 2. Rotopia x Utopia en 3. Morgenster ; In deze 3 delen volgen we twee Robots (Tim en Tara), die leven in een volledig en 'goed' werkende Mens-Robot-maatschappij (De Metropool). Beiden treffen elkaar en hun samenwerking leidt tot een vorm van menselijke vriendschap. Het is Tara, de meest geavanceerde Robot op Aarde, die Tim, een eenvoudige werk-Robot, meeneemt op een ongekend avontuur. Wat er verder met hen gebeurt is te benoemen als een rollercoaster-mix van ongeloof, gevaar, waanzin en een ultieme oplossing.  (de 3 delen zijn samengevoegd tot één e-book; TARA)

4. De Puls, 5. De weg naar Rotopia en 6. Eri-Lene Deze 3 delen betreffen een vervolg op TARA. We bevinden ons nu in een andere Metropool (Krash-city) en ontmoeten ook daar een bijzonder tweetal; Skype en Vonnie, twee geavanceerde Real-borgs (zeer mens-gelijkende Robots). Ook zij beleven een persoonlijk avontuur, maar niet was voorzien dat Tara ook hier een grote rol zou spelen.  (deze 3 delen zijn samengevoegd tot één e-book; VONNIE)

7. R-Phoenix Dit verhaal betreft een vervolg op TARA en VONNIE. De mensheid heeft - na ernstige incidenten - besloten dat alle geavanceerde Robots moeten worden vernietigd. (Dit e-book is het einde van de Tara-sage)


Overige boeken in ontwikkeling


8 Skittel (SK-1-TT-EL) Een Robot moet zichzelf opvoeden. (parodie op Pinokkio). Ook Tara speelt een kleine rol in dit boek. (Gereed zomer/najaar 2021 en wordt als het aan mij ligt een geïllustreerd kinderboek). Manuscript begin juli 2021 ingeleverd bij diverse uitgevers.

9. Minox, ofwel, De reis om Teegarden B in tachtig dagen. (nu volop mee bezig) Het is het jaar 2873 (1000 jaar na het boek van Jules Verne), de oude wereld zoals we die kenden is ingestort, een mogelijke nieuwe wereld,; Exo-Planeet Teegarden B, lijkt noodzakelijker voor de mensheid dan ooit. Sir Rumpfeld gaat met Heer Budenbrock een kostbare weddenschap aan. Hun persoonlijke Robots moeten de Exo-Planeet rond reizen en wel binnen 80 dagen en verslag doen van de (on)mogelijkheden voor de mens op die planeet. Slechts één - zo is de verwachting - zal terugkeren. Zal MINOX, een Britse Realborg het halen? Of zal haar sluwe ongenadige tegenspeler, de Duitse vecht-Robot RAW slagen?

10. Robot-o-Logie. Betreft mijn 1e e-boek van de Serie Robots&Zo. Het is geen verhaal, maar een diepte-analyse van de Robot-wetten, ter voorbereiding op de Tara-Sage. Te koop op Bol voor maar 1,99 euro.)

11. De Kubus. (spannend SF-verhaal in de wachtrij)

12. De Opdracht. (kinderboek 12+ in de wachtrij)


Ik ben geïnteresseerd in Sciencefiction/Fantasy, kinderboeken, kwantummechanica, kiezelstenen, Atlantis, archaïsche historie, Theosofische bespiegelingen en Tarot. Helaas heb ik chronische PTSS/angststoornissen en daarom lukt het me absoluut niet om een (normaal) sociaal leven te voeren. 

Contact; alleen via  mailadres; Ronnievandepas@gmail.com.

 

BLOG - PAS OP - Tweezijdig kartelmes, snijdt diep.


Terug naar overzicht

26-05-2021

The stand (Boek van Stephen King; de beproeving) Update !!!

Niets komt zo dicht bij de vermoedelijke waarheid, dan het boek de beproeving. Wie de film/boek nog niet kent; het begint met een uitbraak van een virus in een laboratorium. De eerste serieuze berichten dat dit ook in Wuhan gebeurde, zijn geplaatst. Is het waar? We weten het nog niet, maar de plaats van het lab (in Wuhan) en de berichten dat medewerkers van het lab nog vóór de grote uitbraak besmet waren, lijkt er wel op te wijzen. Als het waar is, dan is de WHO een systeem zonder macht. De werkelijke macht ligt dan namelijk bij de Chinese overheid.

We denken dat we er bijna zijn, qua corona, maar dat is maar schijn. Er zwerven multi-veel mutaties rond en ze worden gemener, slimmer ook. Stel... er komt die ene mutatie waartegen het vaccin niet werkt en zich razendsnel verspreid en super dodelijk is... Wat doe je dan?

Het betekent namelijk dat niemand meer te vertrouwen is. De economie dendert in elkaar, terwijl we gewoon moeten blijven eten. De overheid/leger zal ingrijpen t.b.v. de voedseldistributie, dat wel, maar durf je te gaan? Ik ben van mening dat alleen diegenen, die een gasmasker hebben, zullen overleven. De overlevenden zullen vervolgens een zeer geïsoleerde enclave moeten maken. Denk er maar eens over na.

Ik heb van mijn lief het grote depri-doe-boek gekregen. Dit om vol te houden, want het gaat niet goed met me. Probleem; financieel afhandeling van Defensie kost veel energie en onrust, vriendloos en ik heb nog steeds niet terug van de proeflezers van de basisschool. Ik hoop dat deze week of volgende week te verkrijgen, spannend en ik heb me al voorgenomen om te stoppen met schrijven (boeken, niet de blog) als het zeer negatief is. Wat dan? Nou, meer wandelen, vuurstenen en kruiden zoeken.Terug naar overzicht


 

 

  

 

 

E-mailen
Map
Info