Ideemachine.nl
                                                                                                 

 

 

 

634480

       Bezoekersaantallen (het is echt waar)        

 

 


Robots.....The future is ours!

( 2456, just before the first robot-war. )

                                                                                                      

Mensen (Humanoids) - Mensen 2.0 (Nhumanoids) - Robots - Cyborgs (valse en echte) Botrots en Realborgs.  In verband met publicatie is alles, behalve mijn blog, afgeschermd.

Het boek Analyse Robot-Wetten en De Stille Tuin (Tara-sage) is nu al beschikbaar op de Kobo-site en kan aldaar a 1,99 en 3,14 euro worden gedownloaded naar e-reader.  


1. Tim en Tara zijn twee robots, die leven in een volledig en goed werkende Mens-Robot-maatschappij (De Metropool). Beiden treffen elkaar en hun samenwerking leidt tot een vorm van menselijke vriendschap. Het is Tara, de meest geavanceerde Robot op Aarde, die Tim, een eenvoudige werk-robot, meeneemt op een klein avontuur. Wat er verder met hen gebeurt is te benoemen als een rollercoaster-mix van ongeloof, gevaar, waanzin en een ultieme oplossing.

2. The Trip To Tara (TTTT) betreft een vervolg op het verhaal van Tim en Tara. We bevinden ons nu in een andere Metropool en ontmoeten ook daar een bijzonder tweetal; Skype en Vonnie, twee geavanceerde Real-borgs (mens-gelijkend). Ook zij beleven een persoonlijk avontuur, maar niet was voorzien dat Tara ook hier een grote rol zou spelen.

3. De laatste Robot het derde deel is ook af. De mensheid heeft - na ernstige incidenten - besloten dat alle bewuste robots, dus ook Tara moeten worden vernietigd.

4. Skittel Een robotje voedt zichzelf op. (parodie op Pinokkio...een beetje) .

5. 80 DAGEN Het is het jaar 2873 (1000 jaar na het boek van Jules Verne), de oude wereld zoals we die kenden is ingestort, een mogelijke nieuwe wereld,; Exo-Planeet Teegarden B, lijkt noodzakelijker voor de mensheid dan ooit. Sir Rumpfeld gaat met Heer Budenbrock een gevaarlijke weddenschap aan. Hun persoonlijke Robots moeten de Exo-Planeet rond reizen en wel binnen 80 dagen en verslag doen van de mogelijkheden. Slechts één - zo is de verwachting - zal terugkeren. Zal Mio-9-X, een Britse Realborg het halen? Of zal haar sluwe ongenadige tegenspeler, de Duitse vecht-Robot Raw-13-V slagen? 

6. Robot-o-logie. Hier heb ik mijn visies/analyses geplaatst op het gebied van Robots, voor zover zij zodanig geavanceerd zijn geworden dat de mens qua intelligentie is benaderd. Vooral de Robot-wetten van Asimov worden hier geanalyseerd en besproken. Tevens heb ik wat zuivere Robot-sprookjes verzonnen.

7. Overig. Out-of-the-box gedachten, korte verhalen, ideeën, sprookjes en meer.  

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Deze site is ook mijn "digitale erfenis" ter inspiratie voor schrijvers, futuristen en de wetenschap, maar ook als aanmoediging (voor jong en oud) om te lezen. Ten aanzien van mijn digitale erfenis; mijn brein is druk doende naar het zoeken van inzichten, het verwerken van "out of the box-hersenspinsels" en creëren van verhaallijnen. De output van een creatieve mens. Hierbij ben ik niet gebonden, niet aan een religie, noch enige tegengestelde overtuiging. Disclaimer; Niet uit te sluiten is dat een bepaald idee/inzicht - in een bepaalde vorm - toch ergens - in andere taal-  al bestaat. Ik kan niet de hele wereld bijhouden op dit gebied.

Algemene hersenspinsels zijn vrij voor gebruik, maar creatieve elementen b.v. in verhaalvorm, vertelsel of script, mogen niet zonder mijn toestemming worden overgenomen voor eigen gebruik. Er wordt door mij geen toestemming gegeven voor publicatie, bijvoorbeeld in boekvorm of als e-book, in een krant of tijdschrift of op een website. Hieraan zijn allerlei voorwaarden verbonden, bijvoorbeeld dat daar een bepaalde vergoeding voor wordt gegeven. Een licentie is alleen geldig voor de door mij overeengekomen vorm van gebruik. Voor gebruik waarvoor ik geen toestemming heb gegeven, zoals door-plaatsing van het artikel op een website, of het uitbrengen van een boek als e-book of er een vertaling, bewerking of verfilming van laten maken, is opnieuw (afzonderlijk) toestemming van mij (de auteur) nodig.Mijn naam is Ron (Ronnie) van de Pas, getrouwd (met Wilma), heb drie grote zoons (Pedro, Raymon en Fabian), twee prachtige schoondochters (Tess en Erilene, twee schattige kleinkinderen (Noa en Vera) en één trouwe hond (Lotje). Ik hou van SF-films, kiezelstenen, kabouters en Kobolten, Aenea, Kuifje en lezen (van Houellebeck tot Hyperion). Helaas heb ik PTSS/angststoornissen en daarom lukt het me niet meer om een (normaal) sociaal leven te voeren. 

Contact; alleen via ronnievandepas@gmail.com
 

 

 

BLOG - Tweezijdig mes, snijdt tot op het bot. (hoog Pussy Riot gehalte)


Terug naar overzicht

05-04-2020

Afscheid.

De ziekte die over de Aarde woedt, geeft enkele onmiskenbare feiten, die nuttig zijn voor de mensheid. We kunnen namelijk afscheid nemen van enkele religies, met name het christendom en de islam.

Een verklaring;

Stel ik, als persoon ben een soort van toegedichte Godheid. Niet echt een God, maar entiteiten menen dat. In mijn geval, de bacteriën in mijn darmstelsel. Het ging prima, totdat er één soort kwam die de boel verziekte. Er werden van mineralen grote constructies opgebouwd, ze brachten de goede bacteriën om het leven en tot slot vermenigvuldigden ze zich met een te grote snelheid. Het ging langzaamaan niet goed met me. Verstoppingen, diarree, ontstekingen en uiteindelijk bijna kanker. Ik moest iets doen, maar er was een probleem.....Ik kon niet binnenin mijn darmstelsel kijken. Daarom besloot ik wat te ondernemen en wel ten aanzien van het hele darmstelsel. Ik kon niet anders. Eerst zorgde ik voor een overvloed aan water, daarna een verandering van voedsel, o.a geen vlees meer en tot slot toen de bacteriën echt onomkeerbare schade aanbrachten, maakte ik een ziekte. Een groot gedeelte van alle......ja jammer; ook de goede bacteriën, legden het loodje, maar ik knapte gelukkig op. Ik had mezelf gered.

Wat ik wil zeggen. Moeder natuur is blind en zorgt uiteraard voor Corona. Dit om te voorkomen dat zij sterft. Gelet op dit, en het feit dat de door ons mensen bedachte God/Allah niets tegen deze ziekte kan ondernemen, kunnen we afscheid nemen van de religies. Er is slechts één entiteit die alles voor ons mensen betekent, de Aarde, moeder Aarde.

Al met al....en nu kom ik op glad ijs....is dit misschien wel het beste wat ons kan overkomen. Hierna ontstaat een nieuwe wereldorde, eentje met respect voor de natuur, meer sociaal, beter nadenkend over hoe we verder moeten gaan.

Mocht dit plan van moeder Aarde trouwens mislukken, dan rest haar slechts één remedie; de totale vernietiging van de mens. Ik geloof niet dat dat zo moeilijk voor haar is. We zijn gewaarschuwd.Terug naar overzicht


 

 

  

 

 

E-mailen
Map
Info