www.ideemachine.nl (Robots&Zo)
                                                                                                 

 

 

 

Creepy nieuwsflash buitenland

Gevonden via sociale media (o.a. Twitter) en best eng.

(vertaald uit Japans/Engels, 09-01-2016, Fukushima)

 

Een grote groep jongeren is gisterenavond naar hun zeggen kennelijk aan de dood ontsnapt. Onderweg naar een feest in de stad Iwaki, nabij Fukushima, reed hun busje bij de plaats Nami tegen een onbekend object. Bij controle van hun voertuig bleek "een onbekende hoeveelheid organisch materiaal" zich onder de wielen van de bus te bevinden. Gedurende de nachtelijke uren werd niet duidelijk wat nu exact de bus heeft getroffen. Bij zonsopkomst werd echter wel duidelijk dat het hier wellicht ging om een onbekend insect ter grootte van een flinke hond. De commandant van de brandweer verklaarde later louter dat zij "een onbekend object" hadden geborgen. 

Eén van de jongeren verklaarde dat het hem duidelijk is geworden dat het hier om een enorm geval van de runderhorzel moest gaan. Deze verklaring werd niet bevestigd door de politiewoordvoerder, noch de brandweer. Opmerkelijk is wel dat in korte tijd de omgeving van het ongeval werd afgezet en het verboden werd om foto's te nemen van de bus en met name het insect. Ook alle foto's die reeds door de jongeren waren genomen werden op last van de politie verwijderd van de aanwezige Gsm's.

Indien de bewering van de jongeren klopt en het hier haar om een extreem groot exemplaar van de runderhorzel, dan is er wel degelijk gevaar voor de volksgezondheid. Het is immer bekend dat runderhorzels eitjes leggen in het lichaam van hun slachtoffer. De larven de eitjes doen zich tegoed aan hun gastheer of gastvrouw (meestal een rund) en eten zich van binnenuit vol om vervolgens hun slachtoffer te verlaten.

Hoe dan ook, enkele uren later werden alle jongeren thuis wederom door de politie bezocht teneinde hun telefoons af te staan. Ook werden naar hun zeggen computers en laptop 's ingenomen voor "nader onderzoek". Wat rest is op dit moment is volstrekte onduidelijkheid van de stand van zaken aldaar nabij Fukushima, Japan.

 

Keiyo Masishama

Fukushima, Japan.

 

UPDATE (vertaling vanuit Japans/Engels)

11-01-2016, Fukushima, Japan

Naar aanleiding van de eerste gebeurtenis op 9 januari 2016 kan door uw correspondent worden gemeld dat er inmiddels sprake is van een lichte paniek bij de bevolking van het gehucht Nami. Reden daartoe is de ontdekking van twee lichamen. De lichamen, behorende bij een echtpaar, Kano Sujatsi, 64 jaar en Mariko Sujatsi-Motanga, 63 jaar, werden deze morgen door wandelaars op de heuvel Shatsi aangetroffen. De schrik sloeg de wandelaars direct om het hart, toen duidelijk werd dat de onderbuiken van de lichamen totaal waren opengereten. Bij eerstens onderzoek werd gedacht aan een aanval van een beer. Echter bosbeheerders gaven al snel aan dat beren naar hun weten al enkele jaren niet in de nabijheid van het dorp aanwezig zijn geweest. Bovendien zouden dan meerdere bijtwonden zichtbaar moeten zijn, hetgeen niet het geval was. De politie denkt aan een misdrijf, maar tast volledig in het duister omtrent het motief. Van belang daarbij is dat er geen roofmotieven zijn aangetroffen, omdat niets aan sieraden of geld ontbreekt.

Inmiddels worden naar aanleiding van de vondst ook geruchten van een "onprettig gezoem in de nachtelijke uren"  verspreid via de social media. Niemand kan namelijk dit gezoem terug relateren aan een machine of dier in de nabije omgeving. Hierdoor wordt juist steeds hardnekkiger gemeld dat een gemuteerde runderhorzel of zelfs zwerm zich ophoudt in de bergen rondom Nami. Wellicht dat een bezoek in de nacht aan de genoemde heuvel meer inzicht biedt aan dit groter wordende raadsel.

wordt vervolgd,

Keiyo Masishama, Fukushima, Japen.

 

UPDATE. (vertaald uit Japans/Engels, getraceerd op Tor-netwerk 23486, crypt 16/3) 13-01-2016

Onbekend is of deze update elders kan verschijnen. Uw correspondent is "ondergedoken", wegens media-censuur en een bevel tot verschijnen op het politiebureau van Fukushima. Aangezien de gegeven tijd ook kort is, kan ik slechts een globale en verkorte versie online plaatsen. Het is immers meer een kwestie van minuten, dan uren voordat u niets meer van mij verneemt.

De heuvel nabij Nabi was bekend terrein, maar in het donker - zonder verdere verlichting - viel het mij niet mee om in de richting te komen van waar ik naar toe wilde. Gelukkig was het onbewolkt en vrij helder door de maan. Doel van mijn tocht was een kleine grot op ongeveer driekwart van de heuvel. Vroeger speelde ik als kind daar hoewel het mij verboden werd. De grot begint klein, maar wordt al snel groter en vertakt zich in tientallen gangen. Een einde van een gang heb ik nimmer bereikt, zo diep en ver reikt dit gangenstelsel.

Het duurde een behoorlijke tijd om enige vooruitgang te boeken. Overal was politie en ook enkele militairen bewaakten de geijkte paden naar boven.

Aangekomen bij de grot (ik wist beter de weg dan iedereen en kon dus toch eenvoudig de bewakers ontwijken) ontwaarde ik een flink gezoem. Het maakte mij direct bang, want het geluid was diep van klank en ik had feitelijk ook nog nooit een dergelijk geluid gehoord. Het was onmiskenbaar dat het geluid uit de grot afkomstig was. Bij de ingang trof ik helaas een tweetal aan, zwaar bewapend. Ik kon aan hun houding zien dat ze schikachtig en vooral bang waren. Bij elke vermeerdering van gezoem duwden ze de loop van hun geweer in de richting van het geluid. Het mocht niet baten.

De aanval was ongekend bruut en zo snel dat de soldaten geen enkele kans hadden. Geen enkel schot kon worden afgevuurd. In een flits verscheen er een vliegend iets....wat zich meteen op een soldaat stortte. Een tweede aanval beslechte het lot van de andere soldaat. Geen geluid, geen kreet van angst en pas later zag ik waarom....De hoofden, benen en armen waren volledig afgerukt, nee meer afgesneden van de lichamen. Waarom ik de moed had om toch dichterbij te komen, weet ik niet, maar

 

(hier eindigt het relaas......)

 

UPDATE 18-01-2016 - Tor 1787, crypt Ferdinard, 17012016

Herkomst onbekend, vertaald uit het Engels.

Symbulie - exitmessage - Nabi-area. Vermijding Nabi noodzakelijk. ...---...

CQD meerdere slachtoffers,

meerdere

slachtoffers

vermissingen

aanvallen....................................................................................cbwewrdddrt12 !

Mount Nasu danger. .....wee soldaten waren onmiddellijk dood. Dichterbij gekropen ontwaarde ik afgezien van de lichaamsdelen, een ..................................<>LLL " bloed, enkele schubben en scherpe sprieten. De rompen van de ongelu######n bleken nergens aanwezig. Hoewel angst mij bekroop, sloop ik niet weg, omdat ik aanvoelde dat bewegen...de dood zou betekenen. Zo bleef ik verder roerloos nabij de .................................

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^667934-0348489r04948r867=585488t344483r84r=84384=44832=3=-=-3494449094444t4840t

De zwerm schoof over mij heen en ..................................

 

(ook hier eindigt het bericht)

 

 

 

Update, 24012016, Tordown 32, encryptcode Lucy 12/34

Herkomst onbekend, vertaald uit het Engels (en eerder vermoedelijk uit Japans)

Zwarte kraaien, kauwen, raven...de meer je er ziet, des te meer zijn ze een voorbode van ellende. Het is niet voor niets dat in de Middeleeuwen deze vogels als duistere schepsel werden gezien en ook werden ze veel gebruikt door vogellezers (zieners). Nu terugkijkend is het volstrekt duidelijk dat er een toename was van deze vogels. Dit is trouwens ook in Europa en Midden-Oosten! Hoe dan ook, ook deze vogels zijn besmet en dus groter dan ooit en vooral levensgevaarlijk. Internet is by the way; dood, zoals ook alle telefoonverkeer. Deze message gaat via normale (en nu illegale) radiozender. Politie, leger en andere mannetjes in witte pakken zijn de heersers van de straat en vechten tegen de horzels en vogels. Legertrucks komen af en aan en vervoeren gedode schepsels en gedode mensen. Het aantal vrachtwagens is al niet meer te tellen! Het hele gebied is afgesloten en ik vermoed zelfs een groot gedeelte van de prefectuur.

Gisteren op straat (iedereen probeert toch weg te komen) gezeten op een kar onder enkele dode varkens om beter overdag waar te kunnen nemen, zag ik een geval van totale hysterie. Een gezin had besloten "om te gaan rennen voor hun leven". Kennelijk omdat het eten en drinken ook niet optimaal is. Richting een bos, waarvan ik weet dat deze doorloopt tot aan de kust. Hun bedoeling moet zijn geweest om ergens aan de kust een boot te nemen en zo weg te kunnen uit deze hel. De ouders haalden het.....de twee kinderen, een jongen en een meisje, werden zonder pardon - uit het niets - aangevallen door een zwarte vogel zo groot als een albatros. De kinderen hebben hun dood niet zien aankomen. Twee simpele prikken in hun rug was volgende. Een korte kreet en dat was het. De ouders draaiden zich bij de rand van het bos om en zagen hun kinderen niet meer, vanwege het hoge gras. Vader hield moeder tegen en het laatste wat ik vernam was een constant schreeuwen van de moeder totdat het geluid verdween in het bos.

De situatie is hopeloos. Het leger redt het niet, de bewoners van de kleine dorpjes gaan dood van de honger of dorst of vanwege de aanvallen. Dat er minder horzels of kraaien zijn, daar merk ik niets van. Wie gaat ons nou helpen als zelfs het leger ze niet aankan. Ik ben bang. Bang voor het ultieme. Het zou mij niets verbazen als de regering uiteindelijk gas moet inzetten. Gas.....om iedereen en alles om zeep te helpen! Tot de volgende keer.....misschien.

 

Sintjo Masuta.

E-mailen
Map
Info