www.ideemachine.nl (Robots&Zo)
                                                                                                 

Berichten uit 21??. (vertaald)

 

Deze pagina heb ik alsnog beëindigd. Dit om het heden en de toekomst te beschermen.

Svp begrip hiervoor.

 

Mijn dromen namen in 2015 explosief toe en werden ook specifiek helder. Waar eerst flarden van verhaal, beelden en teksten doorkwamen, werd het nu zo duidelijk dat ik hele berichten kon opschrijven in mijn dagboeken.

Dat ik ze hier plaats kan niet uitblijven. Anders had ik maar nooit aan deze site moeten beginnen. Ik besef de impact van deze berichten. Ze zijn beklemmend, beangstigend en zeker weinig positief. Wat mij ook duidelijk is, is dat met deze berichtgeving uit 21??, de toekomst niet wordt veranderd! Immers, de toestand is doorgegeven. nou ja, voor wat het waard is. Ik moet het toch kwijt.

De berichten zijn wellicht niet chronologisch, omdat een precieze datum van het jaar ontbreekt. Wel zijn andere zaken heel duidelijk verwerkt in de berichten, de berichten (via een onbekend systeem), de ontvanger en zender, de plaats van ontvangst en verzending. Sommige berichten zijn niet af (helaas).

Bericht 1 - ontvangen 30 januari 2015.

1201.1615, E.S.WichitaFallsT-D.T.BloomfieldNY

Beste Edward, Ik had je al veel eerder moeten Smitzen (vertaler; het systeem??). Nu zijn enkele zaken behoorlijk veranderd en ik vermoed dat het te laat is.

Wat wij horen van de situatie aan de grens is ongelofelijk. Kan jij ons berichten en zijn er nog mogelijkheden voor je? Hier in New York heerst de verbijstering. Als ik terug denk....we hadden dit veel eerder kunnen weten. Stom om die afschuwelijke populisten hun gang te laten gaan. De één nog erger dan de andere. Helaas was de huidige president, een slappeling vind ik , niet bij machte om dit proces van verwijdering te doen stoppen. Juist hij, de president! Maar boosheid helpt niet. Het staat vast, drie gebieden... Hoe moeten we ze noemen? Zelfs daarvoor is er geen tijd meer geweest...Black, Latino en Old ? ) De grenzen zijn gesloten, is het allerlaatste gerucht en ik hoop dat het niet waar is. Laat snel wat van je weten, want diverse schakel en holo-systemen zijn uit de lucht. Alleen het Ouderwetse Smitzen doet het nog, maar niet via de open kanalen. Het is wachten tot de offbasic102 wordt afgesloten. Mary en ik wachten op je antwoord. De vriendelijkste groeten van ons aan Ann en de kinderen. Dennis.

Reply

Bericht 2 - ontvangen 30 januari 2015

1201.1635, D.T.BloomfieldNY-E.S.WichitaFallsT

Beste Dennis. Dank voor je bericht. Wij begrijpen jullie bezorgdheid. Ik zal het toelichten, want idd, er is nogal wat gebeurd. Gisteren is de grens definitief gesloten. Dit na ingrijpen van de grenswachten. Enkelen wilden natuurlijk nog de grens over, maar...en dat is het ergste wat kon gebeuren - ze werden zonder pardon neergeschoten. Een woedende menigte gooide met van alles en nog wat, vuurbommen, stokken en stenen. Het leek wel oorlog. Waarom moest het nou zo verlopen? Wij kunnen de grens dus niet meer over en zitten vast hier in Texas. Tja, hoe noemen ze de drie nieuwe staten. Ik weet het niet, dat horen we nog wel. Ik ga ook voorzichtiger worden, want de partij-politie heeft vooral ons soort in beeld. Moet je nu eens horen wat ik zeg...ons soort! Het is Hitler-Duitsland toch niet? Ann is doodsbang en gelukkig spreekt ze goed Spaans. Dat geldt ook voor de kinderen. Ze gaan nog naar school, maar roepen nu al dat "alles" is veranderd. Hoe loopt dit nu af? Sommigen spreken openlijk van een oorlog. Dit omdat het zuiden en het westen samen tegen het oude deel zijn. Alsof we dan kunnen winnen. Is het jullie schuld?...een beetje wel toch! Wat een president die dit heeft toegelaten! Een rassenscheiding, wie had dat ooit kunnen vermoeden. Schande. Onze historie is juist gebaseerd op samenwerking en kansen voor iedereen. Alleen dat laatste is een farce gebleken. Hier in het zuiden zijn geen kansen meer. Ze waren er wel, maar dat was de vorige eeuw. Het land is compleet verdroogd, er is geen water genoeg, terwijl energie in overvloed wordt verbruikt. Dat zal voor het Noorden wel een probleem worden. Hoelang kunnen jullie zonder de energiebronnen van het zuiden? Zeker nu het altijd daar sneeuwt en het alweer kouder is geworden. Soms staat er hier een wind uit het noorden en dan rilt iedereen. Hoe loopt het af? We zien wel. Hopelijk ontstaat er geen burgeroorlog of een oorlog tussen de drie grote delen. Worden wij - noordelingen - gedeporteerd of juist vastgezet? Niemand vertrouwt elkaar meer, dat is nog het ergste. Iedereen...heeft contacten met het noorden en dat maakt iedereen een verdachte. Temino (naam van politicus?) heeft het hier wel voor elkaar gekregen, veel herrie over de grote economische verschillen, veel nadruk op de onderdrukking, - waar ik overigens mee eens ben! - de haat en het egoïsme. Ik begrijp ook niet dat de president zo'n risico heeft durven te nemen, terwijl het noorden bijna ten onder gaat aan de energiecrisis. Eigen schuld.....en wie een kuil graaft voor een ander....dat gevoel is sterk hier. Nou Dennis, ik zal proberen deze connect open te houden. En groeten aan Mary. Moge God ons allen bijstaan.

 

Op 17-mei-2016 heb ik deze pagina gesloten, wegens bescherming van het heden. (al staat de toekomst al vast). Ik wil bepaalde mensen geen pijn doen, omdat de toekomst (en dus het leven van uw kinderen, kleinkinderen) walgelijk wordt. Ik heb mezelf afgesloten voor deze berichtgeving.

 

 

 

 

 

 

 

E-mailen
Map
Info